Italiaans & Mediterraans [Huishoudelijk Trendy]
Van maandag 5 februari 2024 t.e.m. maandag 24 juni 2024
Heeft plaats op:
Maandag van 18:00:00 tot 21:40:00
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 euro
Lokaal: 1307 (3e verdieping)
CVO Groeipunt in NinoveCentrumlaan 160
9400 Ninove
Info
Lesinhoud
In deze module cursus nemen we je mee naar de verschillende landstreken in Italië. We werken met verse, typische Italiaanse ingrediënten en maken de klassiekers die bij ons ook bekend zijn, zoals risotto, verse pasta, pana cotta, ossobuco,... Maar we graven ook naar enkele pareltjes uit de Italiaanse streekgebonden keuken en bereiden gerechten die je in België normaliter niet snel zal aantreffen.
Af en toe gaan we ook wat verder landinwaarts, maar enkel in het Mediterrane gebied.
Traject
Deelcertificaat Trendy koken: Italiaans en Mediterraans
Certificaat koken:
Basis koken
Trendy koken
Gastvrij koken
Lekker voor alle dag
Aangepast koken
Bakken
Voorkennis
Nieuwe starters volgen de opleiding Start to cook.
Evaluatie
Je krijgt gedurende de praktijklessen feedback over je handelingen. Er is een systeem van permanente evaluatie.
Doelgroep
Voor iedereen die inspiratie wil opdoen om elke dag te kokkerellen.
Extra
Meebrengen naar de les:
keukenschort
2 keukenhanddoeken
2 pannenlappen of ovenwanten
een vaatdoek
een aardappelmesje met jouw naam op
potjes om overschot van eten mee te nemen
insteekmapjes om de receptuur proper te houden tijdens het koken
schrijfgerief
Lesmomenten
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
Voorschot ingrediënten | 1 | 60 euro | 60 euro | |
Cursusgeld | 1 | 5 euro | 5 euro |
Indien de maximumfactuur (maximum bedrag inschrijvingsgeld = € 300) van toepassing is, wordt dit verrekend in de volgende stap.
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.