Van maandag 5 februari 2024 t.e.m. maandag 24 juni 2024

Heeft plaats op:

Maandag van 18:00:00 tot 21:40:00

Aantal lesuren: 80

Prijs lesuren: 120 euro

Lokaal: 1307 (3e verdieping)

CVO Groeipunt in Ninove
Centrumlaan 160
9400 Ninove

Info

Lesinhoud

In deze module cursus nemen we je mee naar de verschillende landstreken in Italië. We werken met verse, typische Italiaanse ingrediënten en maken de klassiekers die bij ons ook bekend zijn, zoals risotto, verse pasta, pana cotta, ossobuco,... Maar we graven ook naar enkele pareltjes uit de Italiaanse streekgebonden keuken en bereiden gerechten die je in België normaliter niet snel zal aantreffen.

Af en toe gaan we ook wat verder landinwaarts, maar enkel in het Mediterrane gebied.

Deelcertificaat Trendy koken: Italiaans en Mediterraans

Certificaat koken:

Basis koken

Trendy koken

Gastvrij koken

Lekker voor alle dag

Aangepast koken

Bakken

Nieuwe starters volgen de opleiding Start to cook.

Je krijgt gedurende de praktijklessen feedback over je handelingen. Er is een systeem van permanente evaluatie.

Voor iedereen die inspiratie wil opdoen om elke dag te kokkerellen.

Meebrengen naar de les:


keukenschort

2 keukenhanddoeken

2 pannenlappen of ovenwanten

een vaatdoek

een aardappelmesje met jouw naam op

potjes om overschot van eten mee te nemen

insteekmapjes om de receptuur proper te houden tijdens het koken

schrijfgerief

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
Voorschot ingrediënten 1 60 euro 60 euro
Cursusgeld 1 5 euro 5 euro
Totaal: 185 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.