Van woensdag 31 januari 2024 t.e.m. woensdag 19 juni 2024

Heeft plaats op:

Woensdag van 18:30:00 tot 22:10:00

Aantal lesuren: 80

Prijs lesuren: 120 euro

Lokaal: Keuken 204 - 2e verdieping

CVO Groeipunt in Koevliet
Koevliet 2
9240 Zele

Info

Lesinhoud

Hoe maak je een tompoes of een carré confituur? Dat alles leer je in CVO Groeipunt in de module bladerdeeg! We bereiden diverse producten op basis van bladerdeeg en korstdeeg, beiden met hun specifieke eigenschappen en verwerkingsmethodes. Met deze degen maken we heerlijke producten


Een greep uit de producten die we bereiden:

Frangipanetaart

Videes

Appelflappen

Roomhorentjes

Carré confituur

Worstenbroodjes

Medewerker-bakkerij

Modules

  • Bladerdeeg
  • Beslagen
  • Gerezen bladerdeeg
  • Zachte luxe
  • Vet- en kookdegen
  • Taarten op basis van gistdegen
  • Broden en harde luxe

geen voorkennis

Gespreide evaluatie en feedback

  • Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
  • De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.


Deze opleiding is onderworpen aan de meldingsplicht met betrekking tot levensmiddelenhygiëne.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
ingrediënten - Bladerdeeg 1 150 euro 150 euro
Kokskledij (vrijblijvend) 1 36,5 euro 36,5 euro
Cursusgeld 1 7 euro 7 euro
Totaal: 313,5 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.