Van woensdag 31 januari 2024 t.e.m. woensdag 19 juni 2024
Heeft plaats op:
Woensdag van 18:30:00 tot 22:10:00
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 euro
Lokaal: Keuken 204 - 2e verdieping
CVO Groeipunt in KoevlietKoevliet 2
9240 Zele
Info
Lesinhoud
Hoe maak je een tompoes of een carré confituur? Dat alles leer je in CVO Groeipunt in de module bladerdeeg! We bereiden diverse producten op basis van bladerdeeg en korstdeeg, beiden met hun specifieke eigenschappen en verwerkingsmethodes. Met deze degen maken we heerlijke producten
Een greep uit de producten die we bereiden:
Frangipanetaart
Videes
Appelflappen
Roomhorentjes
Carré confituur
Worstenbroodjes
Traject
Medewerker-bakkerij
Modules
- Bladerdeeg
- Beslagen
- Gerezen bladerdeeg
- Zachte luxe
- Vet- en kookdegen
- Taarten op basis van gistdegen
- Broden en harde luxe
Voorkennis
geen voorkennis
Evaluatie
Gespreide evaluatie en feedback
- Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
- De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.
Extra
Deze opleiding is onderworpen aan de meldingsplicht met betrekking tot levensmiddelenhygiëne.
Lesmomenten
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
ingrediënten - Bladerdeeg | 1 | 150 euro | 150 euro | |
Kokskledij (vrijblijvend) | 1 | 36,5 euro | 36,5 euro | |
Cursusgeld | 1 | 7 euro | 7 euro |
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.