Van dinsdag 30 januari 2024 t.e.m. dinsdag 18 juni 2024

Heeft plaats op:

Dinsdag van 08:30:00 tot 12:10:00

Aantal lesuren: 80

Prijs lesuren: 120 euro

Lokaal: Keuken 104 - 1e verdieping

CVO Groeipunt in Koevliet
Koevliet 2
9240 Zele

Info

Lesinhoud

Ben je gepassioneerd door brood? Wil je zelf je brood bakken en leren bereiden? De juiste technieken onder de knie krijgen? Dan is deze cursus voor jou een aanrader.

Leer allround brood bakken vanuit de basis!


‘Brood is een spel van graan en water en iedere keer weer anders. Brood lééft!’ Je ervaart het zelf tijdens onze broodmodule.

De chef maakt je wegwijs in alle aspecten van het brood en laat je kennismaken met broden van heel de wereld, harde luxe, stokbroden, …

Medewerker-bakkerij

Modules

  • Bladerdeeg
  • Beslagen
  • Gerezen bladerdeeg
  • Zachte luxe
  • Vet- en kookdegen
  • Taarten op basis van gistdegen
  • Broden en harde luxe

Gespreide evaluatie en feedback

  • Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
  • Je kookt voor genodigden.
  • De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.


Deze opleiding is onderworpen aan de meldingsplicht met betrekking tot levensmiddelenhygiëne.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
Cursusgeld 1 7 euro 7 euro
ingrediënten - Broden en harde luxe 1 120 euro 120 euro
Kokskledij (vrijblijvend) 1 36,5 euro 36,5 euro
Totaal: 283,5 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.