Begeleidende nageltechnieken en esthetische reparatie van de teennagels: nagelregulatie

Van dinsdag 5 maart 2024 t.e.m. dinsdag 16 april 2024

Heeft plaats op:

Dinsdag van 18:30:00 tot 22:00:00

Aantal lesuren: 20

Prijs lesuren: 30 euro

Lokaal: H.3.05

CVO Groeipunt in Godshuizenlaan
Godshuizenlaan 65-75
9000 Gent

Info

Lesinhoud

Ontdek de kunst van nagelregulatie in onze boeiende module bij CVO Groeipunt Gent. Tijdens deze cursus leren we je alles over het herstellen en verfraaien van teennagels, met speciale aandacht voor technieken zoals Onychoplastie en initiatie orthonyxie.


Onychoplastie is een geavanceerde methode voor het herstellen van beschadigde nagelplaten. Het is een techniek waarbij we de nagel gedeeltelijk of geheel gaan aanbouwen naar zijn oorspronkelijke staat. Hierdoor sturen we het uitgroeien van de nagelplaat in de juiste richting en voorkomen we dat deze zou gaan ingroeien of leiden tot andere misvormingen.

Daarnaast besteden we tijdens deze module ook aandacht aan orthonyxie, een techniek die wordt toegepast om pseudo ingegroeide teennagels recht te zetten en te verbeteren. Door middel van speciale beugels kunnen we de groei van de nagel bijsturen en zo ingegroeide nagels behandelen en voorkomen.


De lessen vinden plaats bij CVO Groeipunt, één avond per week. Deze praktische cursus biedt een uitstekende gelegenheid om je vaardigheden op het gebied van nagelregulatie te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren professionals.


De inschrijving bedraagt slechts 30 euro, met een extra cursusgeld van 24 euro. Schrijf je snel in en dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van nagelverzorging en -herstel. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze cursus!

Dit is een uitbreiding op het traject van voetverzorger

Er is geen voorkennis vereist maar het is wel een zeer grote meerwaarde om eerst voetverzorging te doen voor je hier mee start.

Permanente evaluatie op elkaar en klanten

Extra training voor voetverzorgers en tevens een goede voorbereiding op de vervolgmodule “Gespecialiseerde technieken voetverzorging (voetverzorging 3)”


Alle materialen zijn op school aanwezig, er dienen enkel kleine zaken aangekocht te worden zoals; schort, handdoeken, kleenex, watten ect.

Vanaf heden rekenen wij schoolgeld aan voor het verbruik van producten.

Wij werken met het leerplatform "moodle". Na inschrijving ontvang je van ons via mail jouw login gegevens hiervoor. Breng de eerste les deze gegevens mee en ook je laptop mee als je deze hebt.

Ontdek ons op social media:

Word lid van onze facebookgroep

Volg ons op instagram

Zoek modellen of kom model zitten via onze facebookgroep voor modellen

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
Cursusgeld 1 24 euro 24 euro
Totaal: 54 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.