Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden

Van maandag 4 september 2023 t.e.m. maandag 22 januari 2024

Lesuren nog niet gekend.

Aantal lesuren: 80

Prijs lesuren: 120 euro

Lokaal: Keuken 101 - 1e verdieping

CVO Groeipunt in Koevliet
Koevliet 2
9240 Zele

Info

Lesinhoud

In deze module leer je eenvoudige visgerechten en eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis en groenten en kruiden.

Een greep uit de gerechten die je leert bereiden:


Linguini/courgette/kerstomaat/rucolapesto

Soep/sla/spinazie/visballetjes

Vol au veggie/vidée/ovenfrieten

Rijstkroketjes/tzatziki

Visburger

Sardines/tomaat/olijven

Waterzooi van vis

Keukenmedewerker

  • eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
  • eenvoudige nagerechten
  • eenvoudige visgerechten
  • eenvoudige gerechten met groenten en kruiden

geen voorkennis

Gespreide evaluatie en feedback

Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.

De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
Cursusgeld 1 7 euro 7 euro
ingrediënten - Eenvoudige vis en groenten en kruiden 1 135 euro 135 euro
Kokskledij (vrijblijvend) 1 36,5 euro 36,5 euro
Totaal: 298,5 euro
Indien de maximumfactuur (maximum bedrag inschrijvingsgeld = € 300) van toepassing is, wordt dit verrekend in de volgende stap.
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.