Aan de slag kantoortoepassingen voor MAC [ICTAdministratie]

Van vrijdag 3 februari 2023 t.e.m. vrijdag 23 juni 2023

Heeft plaats op:

Vrijdag van 09:00:00 tot 11:55:00

Aantal lesuren: 60

Prijs lesuren: 90 euro

Lokaal: 1.108 (1e verdieping)

CVO Groeipunt in Ninove
Centrumlaan 160
9400 Ninove

Info

Lesinhoud

In deze module leert de cursist diverse vormen van eenvoudige digitale content aanmaken (zoals teksten, cijfergegevens, presentatie ) en er eenvoudige bewerkingen op uitvoeren.

U leert dit aan de hand van de apps Pages, Numbers en Keynote van Apple Mac.


In de module Aan de slag met kantoortoepassingen voor Mac start je als beginner om de apps te leren kennen. Je leert hoe je vlot eenvoudige administratieve taken kan uit voeren: een briefje typen, een berekening uitvoeren, een presentatie maken.


In de vervolgmodule Haal meer uit je kantooertoepassingen voor Mac (integratie van verschillende toepassingen) verken je extra mogelijkheden van de verschillende apps. Je beheerst de basishandelingen, maar je wil jouw kennis verder uitdiepen. Je leert ook hoe je vlot de verschillende apps kan integreren (voorbeelden van geïntegreerde handelingen: je wilt jouw rekenresultaten uit Numbers integreren in een presentatie met Keynote of in een rapport met Pages. Daarna wil je een gepersonaliseerde mailing versturen naar een contactenlijst,...)

de module Aan de slag met kantoortoepassingen voor Mac leidt tot het deelcertificaat van de module Eenvoudige content aanmaken uit het studiegebied ICT en administratie.


de vervolgmodule Haal meer uit je kantoortoepassingen voor Mac leidt tot het deelcertificaat van de module Content integreren aanmaken uit het studiegebied ICT en administratie.

Je beheerst de vaardigheden uit de modules Start to ICT (= Aan de slag met ICT + E-communicatie, internet en online diensten). Je behaalde het attest van deze modules (eindcertificaat Start to ICT) of je maakt de instapproef om dit te bewijzen. Hiermee kan je aantonen dat je voldoende computerkennis hebt om deze vervolgmodules te volgen.

permanente evaluatie

Deze module leidt tot het deelattest "Eenvoudige content aanmaken".

Dit deelattest is onderdeel van het certificaat "ICT en administratie"

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
Werken met MAC - kopieën 1 5 euro 5 euro
Totaal: 95 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.