AAV Cultuur en organisatie en samenwerking M @home

Van maandag 12 september 2022 t.e.m. vrijdag 20 januari 2023

Lesuren nog niet gekend.

Aantal lesuren: 80

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 80

Lokaal: Online

CVO Groeipunt in Wetteren
Nieuwstraat 11
9230 Wetteren

Info

Lesinhoud

In deze module leer je aan de hand van culturen hier en elders, essentiƫle vaardigheden die je minimaal nodig hebt om jezelf te ontplooien en om actief te kunnen participeren in een multiculturele, democratische samenleving. Dit wordt aan de hand van volgende thema's bereikt: thema cultuuroverdracht, thema emoties, thema erfgoed, thema conflicten, thema herinneringseducatie en thema duivelse transitie.


Cultuur M/ Organisatie en samenwerking M is onderdeel van traject Aanvullende algemene vorming Je moet dit vak combineren met de andere vakken uit een van die trajecten om je diploma Secundair Onderwijs te behalen.

Permanente evaluatie doorheen het online traject. Je hoeft dus geen examen af te leggen. Deze evaluatie bestaat uit oefeningen, taken/opdrachten/groepswerk en online testen.

Er wordt niet met cijfers gewerkt, maar met een kleurcode. Als je voldoet aan de verwachtingen, behaal je een groene score.

De eindevaluatie is gebaseerd op het behalen van de competenties. Elke cursist dient alle competenties te behalen. Het bereiken van deze competenties doe je door het succesvol afwerken van alle activiteiten in moodle.

Kandidaten willen graag het diploma secundair onderwijs behalen.

Je kan heel goed zelfstandig leren en werken


In de cursussen AAV @ home wordt 100% van de lestijd in afstandsonderwijs ingericht. Via het elektronisch leerplatform doorloop je een volledig online traject met leerstof, oefenmateriaal en opdrachten. De leerkracht volgt je leerproces online op en geeft regelmatig feedback.

De taken en toetsen moeten ingediend en afgewerkt worden met een strikte deadline. Een overzicht met de deadlines krijg je bij de start van de module.

Om aan deze cursus te kunnen deelnemen moet je thuis over een computer met webcam beschikken en moet je vlot met digitale toepassingen kunnen werken.

Afstandsonderwijs betekent niet dat je aan je lot wordt overgelaten. Wie nood heeft aan extra uitleg, kan altijd een online contactmoment aanvragen. Dit wordt georganiseerd op een moment dat zowel voor jou als de leerkracht past.

De cursus wordt gestart met een gezamenlijk online moment waarin de werking en afspraken worden uitgelegd. Dit moment wordt gecommuniceerd bij de start van de module. Een opname van dit moment wordt nadien op moodle geplaatst voor wie dit niet kan bijwonen.

Staat Office 365 niet op uw computer? Geen probleem, u kan als cursist een gratis jaarabonnement Office 365 krijgen.

Meer info: voordelen-als-cursist#software


Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
AAV @ Home - Cursusgeld 1 -- euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.