Klaviervaardigheden [PAM]

Van maandag 13 september 2021 t.e.m. maandag 17 januari 2022

Heeft plaats op:

Maandag van 09:30:00 tot 12:15:00, 09:30:00 tot 10:45:00

Aantal lesuren: 20

Prijs lesuren: 30 euro

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9

Lokaal: ICT 201 - 2e verdieping

CVO Groeipunt in Lokeren
Durmelaan 34
9160 Lokeren

Info

Lesinhoud

Dit leer je:

  • Je leert blind typen met tien vingers. Blind typen is niet alleen handig en met deze nieuwe methode voor Dactylo in Gecombineerd onderwijs (deels op school, deels thuis), leer je alle letters en meest gebruikte tekens van het toetsenbord op een originele, speelse en snelle manier in 6 uur tijd. Tijdens de eerste 3 opeenvolgende lessen op school leer je de plaats van alle letters en leestekens snel memoriseren.
  • Je leert tijdens les 3 werken met de nodige software om thuis verder aan de slag te gaan. Elke dag, gedurende 20 minuten, oefen je, wanneer het jou past, de leerstof in. Al gauw zal je merken dat zowel je snelheid als de accuraatheid omhoog zal gaan.
  • Geen saaie repetitieve oefeningen, maar onmiddellijk woorden en zinnen typen! Gedurende de volledige module mag je rekenen op de nodige ondersteuning en controle van je leerkracht.

Toegang tot het internet en email is een must om deze module te volgen, alsook de nodige discipline om elke dag, kort, te oefenen.

Deze module is een onderdeel van het certificaat polyvalent administratief medewerker, maar kan ook buiten het traject gevolgd worden.

Eén tussentijdse evaluatie en één eindevaluatie

Iedereen die vlot en blind wil leren typen

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
PAM - klaviervaardigheden - cursusgeld 1 7 euro 7 euro
Totaal: 37 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.