AAV Cultuur en Organisatie en samenwerking

Van woensdag 15 september 2021 t.e.m. woensdag 19 januari 2022

Heeft plaats op:

Woensdag van 09:00:00 tot 12:00:00

Aantal lesuren: 80

Prijs lesuren: 120 euro

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 26

Lokaal: Taal 207 - 2e verdieping

CVO Groeipunt in Lokeren
Durmelaan 34
9160 Lokeren

Info

Lesinhoud

Je maakt kennis met inheemse en uitheemse gerechten waar vlees, wild en gevogelte centraal staan. In de theorielessen bespreek je ingrediënten, de landen van herkomst, de smaak en de kenmerken van de producten en hoe je de ingrediënten kunt verwerken. In de praktijklessen maak je de gerechten klaar.

Deze masterclass is tegelijk een wereldreis door Europa (Spanje, Italië, Scandinvaië, Griekenland) via Azië (Japan, China, Vietnam, Korea en Thailand), Afrika en Amerika om terug thuis te komen in onze eigen Belgische keuken. Verras je je gasten graag met iets ongewoons uit de wereldkeuken? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Certificaat KOK

Modules:

  • Visgerechten
  • Vleesgerechten
  • Streekgerechten
  • Dienst aan de kaart/keuken
  • Onthaal en omgang met gasten - interactie zaal/keuken



Certificaat Hulpkok.

Gespreide evaluatie en feedback

  • Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
  • Er is een eindproef waarbij je zelf een gerecht voorstelt en bereidt.
  • Je kookt voor genodigden.
  • De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.


Voor wie na de opleiding Hulpkok zijn kookkunsten verder wil verfijnen!

Deze opleiding is onderworpen aan de meldingsplicht met betrekking tot levensmiddelenhygiëne.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
Cultuur - cursusgeld 1 8 euro 8 euro
Totaal: 128 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.