Databankbeheer

Van woensdag 9 september 2020 t.e.m. woensdag 27 januari 2021

Heeft plaats op:

Woensdag van 18:10:00 tot 21:05:00

Aantal lesuren: 60

Prijs lesuren: 90 euro

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 7

Lokaal: GMRCG.4.012- Computerklas

CVO Groeipunt in Henleykaai
Henleykaai 83
9000 Gent

Info

Lesinhoud

In deze module leer je een databank opzetten om digitale informatie efficiƫnt te beheren en toegankelijk te maken via CRUD instructie (Create/Read/Update/Delete)

Vertrouwd zijn met de basiscompetenties zoals beschreven in de cursussen Aan de slag met ICT en E-communicatie en internet en online diensten of geslaagd zijn voor een van volgende opleidingen : Start to ICT, Internet 1 Webdesign 1

Kan je een mooie statische website maken, en wil je graag ook sites maken met dynamische inhoud dan leer je in deze opleiding de basis voor het goed beheren van de gegevens waardoor een statische site meteen persoonlijker wordt voor de site bezoeker.

Heb je programmeer ambities of wil je jouw huidige kennis vervolledigen met een goede kennis over de noden en structuur van gegevensopslag en -distributie dan is deze cursus voor jou op maat gemaakt.

Het cursusmateriaal bestaat uit online slides als leidraad tijdens de theoretische lessen en bijzonder veel oefeningen. Deze oefeningen worden zowel klassikaal als via persoonlijke opdrachten opgelost. Als tools wordt MySql en MySql Administrator voorgesteld. Deze zijn gratis te downloaden en te installeren op elk type PC

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
Kopiegeld 1 1 euro 1 euro
Totaal: 91 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.