Afstandsleren Photoshop 1

Van zaterdag 6 februari 2021 t.e.m. zaterdag 26 juni 2021

Lesuren nog niet gekend.

Aantal lesuren: 60

Prijs lesuren: 90 euro

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 60

Lokaal: GMRCG.4.012

CVO Groeipunt in Henleykaai
Henleykaai 83
9000 Gent

Info

Lesinhoud

Na het volgen van de cursus beschik je over de kennis en vaardigheden om vlot en zelfstandig de basisfunctionaliteit van Photoshop toe te passen en ben je vertrouwd met de fundamentele technieken en gereedschappen.

De cursus Photoshop 1 (afstandsleren) maakt deel uit van de opleiding ICT in een creatieve context.

De opleiding ICT in een creatieve context bestaat uit verschillende modules die in een bepaalde volgorde moeten worden gevolgd. Dit betekent dat je eerst moet slagen voor bepaalde modules alvorens je in de vervolgmodule kunt inschrijven.

Om te starten met de module Photoshop 1 of Start to create moet je eerst slagen voor de modules Aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten. Je kan de competenties uit de modules Aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten ook aantonen door het afleggen van 2 toelatingsproefjes.

Je hebt een basiskennis Nederlands.

Gespreide evaluatie

De cursus Photoshop 1 (afstandsleren) is bestemd voor wie aan de slag wil gaan met fotobewerking en beeldmateriaal professioneel wil leren bewerken.

De gehele cursus wordt aangeboden in afstandsonderwijs en biedt de mogelijkheid om de opleiding via digitale lessen met instructievideo's te volgen op een zelfgekozen ritme, tijdstip en plaats. Aan de hand van een reeks opdrachten word je door de leerkracht opgevolgd en persoonlijk begeleid. Indien nodig kan bijsturing gebeuren in een one-on-one moment op afstand.

Via de school kan je een goedkopere (€ 65) Adobe CC-jaarlicentie verkrijgen.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
Kopiegeld 1 1 euro 1 euro
Totaal: 91 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.