Afstandsleren Photoshop Extra

Van zaterdag 12 september 2020 t.e.m. zaterdag 24 oktober 2020

Heeft plaats op:

Zaterdag van 09:00:00 tot 10:50:00

Aantal lesuren: 20

Prijs lesuren: 30 euro

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 18

Lokaal: GMRCG.4.012

CVO Groeipunt in Henleykaai
Henleykaai 83
9000 Gent

Info

Lesinhoud

Heb je alle modules van Photoshop al doorlopen en wil je up-to-date blijven wat betreft de nieuwe toeters en bellen in de meest recente versie en ondertussen je licentie ook in orde brengen, dan is deze module voor jou geknipt. In een module van 20 lestijden krijg je een overzicht van wat er intussen is veranderd in Photoshop.

De opleiding ICT in creatieve context bestaat uit verschillende modules die in een bepaalde volgorde moeten worden gevolgd. Dit betekent dat je eerst moet slagen voor bepaalde modules alvorens je in de vervolgmodule kunt inschrijven.

Om te starten met de module Photoshop Extra of Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen moet je eerst slagen voor de module Photoshop 2 of Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen.

Je hebt een basiskennis Nederlands.

Gespreide evaluatie

De cursus Photoshop Extra (afstandsleren) is bestemd voor wie al een geroutineerde gebruiker van Photoshop is, maar zich graag verdiept in de nieuwigheden van de laatste versie.


De gehele cursus wordt aangeboden in afstandsonderwijs en biedt de mogelijkheid om de opleiding via digitale lessen met instructievideo's te volgen op een zelfgekozen ritme, tijdstip en plaats. Aan de hand van een reeks opdrachten word je door de leerkracht opgevolgd en persoonlijk begeleid. Indien nodig kan bijsturing gebeuren in een one-on-one moment op afstand.

Via de school kan je een goedkopere (€ 65) Adobe CC-jaarlicentie verkrijgen.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
Kopiegeld 1 1 euro 1 euro
Totaal: 31 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.