Samenwerken via Office 365

Van vrijdag 20 december 2019 t.e.m. vrijdag 24 april 2020

Heeft plaats op:

Vrijdag van 13:00:00 tot 16:00:00

Aantal lesuren: 60

Prijs lesuren: 90 euro

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 25

Lokaal: 760.A.04 [Niet meer gebruiken]

CVO Groeipunt in Assenede
Stoepestraat 38
9960 Assenede

Info

Lesinhoud

Na het volgen van de cursus beschik je over de kennis en vaardigheden om digitaal samen te werken via de Office 365 tools: Office online, Onenote, Planner, Sites,...

Deze opleiding vormt ook een onderdeel van de diplomagerichte opleiding iWorker. Heb je alle modules uit deze opleiding gevolgd, behaal je het certificaat ICT en administratie.

Wil je graag ook een diploma secundair onderwijs behalen?

Combineer deze opleiding met de modules van Aanvullende Algemene Vorming en behaal het diploma secundair onderwijs ICT en administratie.

De opleiding iWorker bestaat uit verschillende modules die in een bepaalde volgorde moeten worden gevolgd. Dit betekent dat je eerst moet slagen voor bepaalde modules alvorens je in de vervolgmodule kunt inschrijven.

Om te starten met de module Samenwerken via Office 365 of Samen content ontwikkelen moet je eerst slagen voor de modules Aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten. Je kan de competenties uit de modules Aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten ook aantonen door het afleggen van 2 toelatingsproefjes.

Je hebt een basiskennis Nederlands.

Gespreide evaluatie

De cursus Samenwerken via Office 365 of Samen content ontwikkelen is bestemd voor wie de online tools van Microsoft wil gebruiken om samen met anderen content te ontwikkelen, te bewerken en te delen.

Deze opleiding is 100% online.

Lesmomenten

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       
Totaal: 90 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.